Club aanmelden

Club aanmelden

Ook dit jaar kan je club zich voor dit evenement aanmelden. Op dit evenement spelen autoclubs een belangrijke rol. Wij verwelkomen de clubs dan ook met open armen, of het nu merkenclubs, oldtimerclubs, merkenforums, webcommunities, tuningclubs of vriendengroepen zijn. Clubleden kunnen dan met korting een entreeticket bestellen in de online ticketshop en voor de auto ontvang je een gratis autoticket, waarmee je op de paddock je auto kan showen.

CLUB OP DE SHOWPADDOCK
Elke club krijgt een eigen ruimte op de paddock, voor het aantal aangemelde auto's bij elkaar. Alle clubauto's staan dus bij elkaar.

STROOM 
Stroomafname is gratis. Je kunt een haspel van minimaal 50 meter meenemen en inprikken in een van de stroomkasten (neem een campingstekker mee!). Wanneer je bij je clubaanmelding aangeeft dat je stroom nodig hebt, dan houden we daar rekening mee.

KORTING ENTREE
De clubentreetickets kosten in de online voorverkoop € 14,- (max. 2 per clubautoticket) en aan de kassa ter plaatse betaal je € 20,00. Je hebt dus een korting van € 6,- wanneer je bestelt in de voorverkoop. Nogmaals de tickets van € 14,- zijn alleen in de voorverkoop te bestellen!
Om deze entreetickets met korting te kunnen bestellen, ontvangt de clubcontactpersoon van ons een unieke clubcode. Deze vul je in, in de online ticketshop om dit ticket met korting te kunnen bestellen.

CLUBAUTOTICKET
Elk clublid heeft recht op een gratis clubautoticket (normale prijs is € 8,-). Wij sturen dit clubautoticket per mail naar de clubcontactpersoon. Plaats het clubautoticket duidelijk zichtbaar achter de voorruit.

HOE AANMELDEN? 
Clubs kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar club@402automotive.com met opgave van Clubnaam, contactpersoon, mailadres, aantal te verwachten auto's. Aanmelden kan vanaf nu, maar liefst uiterlijk drie weken voor het evenement. In de laatste week kun je de te verwachten aantallen nog aanpassen.